Wij presenteren trots: de (weder)-geboorte van onze app: MyStaff!

10
.
05
.
2023

De app van Flying Service & Kitchenstaff is terug en beter dan ooit tevoren! Met deze app heb je altijd en overal toegang tot belangrijke informatie over je werkopdrachten en kan je gemakkelijk je gewerkte uren bijhouden.

Een van de grootste voordelen van MyStaff is dat je op elk moment handig kan zien waar je gaat werken. Je vindt er alle belangrijke informatie over de opdracht, zoals het juiste adres en start uur. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de juiste informatie op verschillende plaatsen. Bovendien is de app heel eenvoudig in gebruik, dus je kan snel en gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Een andere geweldige functie van de app is dat je je feuille direct kunt indienen. Zodra je klaar bent met werken, kun je je uren in de app invoeren en een foto van de feuille maken. Het versturen van feuilles naar je planner is dus verleden tijd. Dat bespaart je tijd en moeite, en wordt je zeker op tijd uitbetaald.

De MyStaff app is beschikbaar via een downloadlink die je bij Flying Service & Kitchenstaff kan verkrijgen. Inloggen doe je met dezelfde gegevens als de login van de planningstool. Als je de app voor het eerst gebruikt en je geraakt er niet direct aan uit, dan kan je gebruik maken van onze handleiding voor MyStaff. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien je hulp nodig hebt!

Als je bij Flying Service & Kitchenstaff werkt, dan is de MyStaff-app een onmisbaar hulpmiddel om je werk efficiënt af te sluiten. Download vandaag onze app nog en ontdek zelf hoe handig het is!

Opgelet, MyStaff is niet publiek beschikbaar in de Apple of Google Play store. De download link kan je onderaan terugvinden: