Maak kennis met onze nieuwste team member: Mira - Event Support

03
.
03
.
2022

We stellen jullie graag voor aan onze nieuwste team member, MIRA - Event Support!

Mira - Event support is een evenement management in Brugge en zit sinds september 2021 zitten mee in de #fskfamily. Nog een nieuwe locatie zeg je? Ja hoor! Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten en personeel nog beter kunnen ondersteunen. Als zusterbedrijf van Flying Service Kitchenstaff zal Mira in de toekomst regio Oostende – Kortrijk en Brugge voor de rekening nemen en daar een team uitbouwen om een tal van events te realiseren.

Mira? Wat is dat?

MIRA ondersteunt events op verschillende manieren. Ze zorgen niet alleen voor personeel, maar denken ook mee na over de organisatie van het event en bieden zowel voor als na het event logistieke ondersteuning. Ze bieden vier diensten aan onder de noemers crew, support, projects en acadamy.

Crew

MIRA gaat steeds op zoek naar enthousiaste en dynamische mensen om het team te versterken. Alle nieuwe medewerkers volgen een basisopleiding om vol zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan. Zo worden er niet alleen praktische vaardigheden aangeleerd, ze proberen hun teamleden ook iets bij te brengen op sociaal en persoonlijk vlak. Iedere medewerker krijgt de kans om zichzelf ten volle te ontplooien en zijn/haar (verborgen) talenten te ontdekken!

Support

Bij de organisatie van een event komt heel wat kijken. Al te vaak worden zaken over het hoofd gezien, vooral wat betreft logistiek en bediening. Daarom overlopen ze de noodzakelijke stappen van het event. Indien nodig, bieden ze de nodige support om alsnog bij te sturen en alles tijdig voor elkaar te krijgen.

Projects

Een grootschalig event of project organiseren vergt heel wat voorbereiding. Een frisse en neutrale blik op het gebeuren is dan ook broodnodig. MIRA helpt dan ook graag bij het overlopen van het project. Ze anticiperen op mogelijke problemen die zich kunnen voordoen. Hun logische en ervaren kijk op de organisatie en logistiek van een event biedt een absolute meerwaarde voor de klant.

Academy

Zoals eerder vermeld, krijgt elke nieuwe medewerker bij MIRA een basisopleiding. Hier besteden ze niet enkel aandacht aan vaktechnische competenties, maar gaan ze ook dieper in op hun werking en de gewenste mentaliteit tijdens opdrachten.Gemotiveerde medewerkers krijgen zelf de kans om extra opleidingen te volgen. Ze bieden namelijk verschillende opleidingen aan: eentje dat zich toespitst op barwerk, op zaalwerk en op het coachen van een team.

Zin om het team te versterken?

Ben je student en woonachtig in omgeving Brugge, Oostende of Kortrijk en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Schrijf je dan in bij MIRA! Je krijgt er sowieso geen spijt van!