Achter de schermen van het leven van een planner (deel 2)

05
.
10
.
2023

🎶God's plan, God's plan...🎶 Nee, dit is geen ode aan Drake, maar aan 🌟onze planners🌟! Vorige keer stelden we jullie al Linda voor, onze planner voor de zaal in ons kantoor in Geel. Vandaag is het de beurt aan Niels, onze planner voor de keuken in ons kantoor in Antwerpen.

Deze matchmaker is zowel op de werkvloer als in het dagelijks leven een echte planner: als hij niet bezig is met het zoeken naar personeel voor het volgende grote evenement, is hij bezig met zijn zoontje waar ook heel wat planwerk bij komt kijken. Naast het plannen is Niels graag bezig met sport: hardlopen, fitnessen, golfen...hij doet het allemaal!  

Een dag als planner is nooit hetzelfde en zit vol met afwisseling: zo neemt hij bijvoorbeeld sollicitaties af, voert hij de uren van onze medewerkers in zodat ze op tijd uitbetaald worden🤑, en werkt hij de planning voor de komende dagen al uit. "Voor dat alles is goede communicatie met de collega's nodig", zegt Niels, die al sinds zijn zestiende de wereld van de horeca bewoont. Nadat hij een lange tijd 'on the field' in de keuken heeft gewerkt, onder andere ook voor ons, besloot hij een nieuw avontuur aan te gaan. Een kantoorjob zou hij enkel aannemen als deze met de horeca verbonden is, en er toch nog wat 'on the field' wordt gewerkt. Een job als planner bij Flying Service & Kitchenstaff beantwoordde daar volledig aan, en dat deeltje 'on the field' vindt Niels dan ook het leukste aan zijn job: "door mee te gaan op opdracht leer je zowel klant als werknemer beter kennen, wat onze service alleen maar beter afgestemd kan maken".

Zijn coolste ervaring 'on the field' was Rock Werchter, omdat hij in zijn pauze af en toe een concertje kon meepikken. Onlangs mocht Niels ook voor het eerst onze permanentietelefoon* meenemen naar huis, wat hij heel spannend vond, en natuurlijk tot een goed einde heeft gebracht. (*Onze permanentietelefoon wordt meegenomen tijdens het weekend; als er last minute annulaties of afwezigheden zijn moet er zo snel mogelijk een oplossing gezocht worden. De proef op de som voor een goede planner dus 😲!)

Dat onze planner Niels een voorliefde voor de horeca heeft, valt niet over te twijfelen, maar waarom precies? Hij vertelt ons dat je zoveel nieuwe dingen (én mensen) kan leren (kennen) en er een constante evolutie gaande is in de sector. Zijn motto? "Uit alles kan je leren!" Hij legt ook uit waarom hij koos voor onze #fskfamily: "Flying Service & Kitchenstaff legt de lat net iets hoger dan andere uitzendkantoren om haar klanten telkens een evenement van topniveau te bezorgen!"

Ten slotte geeft deze planner nog mee wie de perfecte planner is: "hij is een manusje-van-alles, kan goed multitasken en is een administratieve duizendpoot". Herken je jezelf hierin en voel je je geroepen om ons team te versterken, net zoals Niels achter de schermen, of liever ervoor? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw cv en motivatiebrief dan naar info@djobz.be en hopelijk tot snel!