Achter de schermen van het leven van een planner (deel 1)

07
.
09
.
2023

Flying Service & Kitchenstaff kan niet bestaan zonder 🌟onze planners🌟: deze zorgen ervoor dat elk evenement op wieltjes loopt. Zij zijn de perfecte matchmakers en verdienen dan ook een plekje in de spotlight!  

Om een zo goed mogelijke match te maken, hebben we zowel planners voor exclusief de zaal als voor de keuken. Vandaag stellen we Linda, onze planner voor de zaal in ons kantoor in Geel, voor. We kunnen alvast verklappen dat we volgende keer Niels, onze planner voor de keuken in ons kantoor in Antwerpen voorstellen...🤫

Linda is naast planner voor Flying Service & Kitchenstaff ook de planner van haar gezin. Als Linda niet aan het plannen is, kan je haar vinden op een terrasje of op restaurant, en dat het liefst met haar familie.  

Een dag bij ons bestaat uit veel variatie: denk maar aan reminders voor opdrachten uitsturen, sollicitaties afnemen, de planning opmaken voor de komende dagen en nog heel wat andere taken die Linda benoemt met moeilijke vaktermen die we jullie willen besparen 🤪. Het leukste aan haar job vindt onze planner het contact met onze kandidaten (jullie dus 🥰). Onze planners gaan geregeld mee 'on the field', en dat raadt Linda alvast elke planner aan: "het is zeker een meerwaarde, je leert het team kennen alsook de klant". Het coolste waarvoor Linda al heeft gepland? Dat was voor een opdracht waar onze Flyers de koningin mochten bedienen!

Deze topplanner koos voor de horeca omwille van de leuke opdrachten en mensen (zowel team als klant 😉), en de dankbaarheid die de klant steeds uitdrukt. Linda heeft vroeger nog als recruiter gewerkt alsook als horecamedewerker: een job als planner was haar dus op het lijf geschreven! Zo brengt ze het beste van twee werelden bij elkaar en is ze een grote meerwaarde voor ons met zowel haar administratieve als horecaervaring!  

Kriebelt het om ook planner te worden bij ons? Dan somt Linda graag nog eens de kenmerken van een perfecte planner voor jou op: iemand die sociaal, verantwoordelijk en ruimdenkend is, en oog voor detail heeft. Daarnaast is een planner ook flexibel, stressbestendig en een manusje-van-alles. Waarom deel worden van onze #fskfamily? Linda vertelt dat Flying Service & Kitchenstaff zich onderscheidt van andere uitzendkantoren door onze persoonlijke aanpak, het nauwe contact met onze werknemers en de flexibele kalender die we hanteren voor hen!  

Heeft deze planner jou volledig overtuigd en kan je al niet wachten om haar 'collega' te mogen noemen? Dan is vandaag jouw geluksdag🍀, want wij zoeken nog planners voor onze kantoren in Gent, Brussel en Antwerpen! Liever fulltime 'on the field' of interesse in een stageplaats op kantoor? Ook dan kan je bij ons terecht! Stuur jouw cv en motivatiebrief dan naar info@djobz.be en hopelijk tot snel!