Meet Hels, dé logistieke partner voor jouw horeca en evenementen

07
.
04
.
2022

Iets langer dan een jaar geleden vertelden we jullie dat we de handen in elkaar sloegen met Hels. Wat we toen niet gedaan hadden, is toegelicht wie die Hels Duivels nu eigenlijk zijn. Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar here we go!

Problemen bestaan niet, enkel uitdagingen.


Met deze gedachte begint Hels aan iedere opdracht om de best mogelijke ondersteuning te voorzien. Ze bieden productionele oplossingen en logistieke diensten aan voor bedrijven in de eventsector. Hun troeven? Productie, Crew, Food & beverage en logistieke ondersteuning! Recent hebben ze ook een nieuwe afdeling opgestart, namelijk Hels Technics. We lichten even toe.

Productie

Strakke planning is een kolfje naar de hand van Hels en ze kennen altijd de perfecte partner als het op externe leveranciers aankomt. Ze nemen graag het volledige proces van 3D-tekening tot productie voor hun rekening.

Alles samengevoegd kan je bij Hels beroep doen op decennia aan ervaring in productieondersteuning en management op sportevenementen, festivals, productlanceringen en allerhande B2B en B2C festiviteiten waardoor ze een op maat gemaakte en uiterst professionele aanpak kunnen garanderen.

Met de uitvoeringsdatum als ultieme deadline, beginnen ze technische plannen, bouwschema’s en tijdlijnen op te stellen die ze kunnen ondersteunen met 3D-ontwerpen. Vanzelfsprekend beheren ze het budget van de klant met de grootste nauwkeurigheid. Wanneer het pre-productie verhaal helemaal aan de wensen voldoet, ontketenen ze onze mojo en beginnen ze met het uitvoeren van hun plannen.

Crew

Veelzijdig, gemotiveerd, enthousiast, toegewijd… De Helse Duivels zijn het allemaal. In essentie bestaat hun team uit een stel stevig gebouwde mannen en vrouwen die heel creatief zijn in het vinden van logistieke oplossingen.  Stagehands, site crew, audiovisuele crew, heftruckbestuurders,… u noemt ze, Hels heeft ze. Allen gedreven met een echte 'can do' ingesteldheid!

Food & beverage

De passie voor food & beverage producties ligt aan de basis van Hels.


Hels is bezeten door het uitwerken van innovatieve food-concepten en hun toepasbaarheid voor evenementen. Ze menen namelijk dat eventcatering ook sexy kan en zou moeten zijn en zijn er op gebrand om volledig out of the box te denken om de f&b beleving op een evenement naar ongekende hoogtes te tillen. Zo kunnen ze een compleet vernieuwende foodstand ontwikkelen maar stellen ze evengoed de logistieke werking op punt.

Logistieke ondersteuning

Alles draait om logistiek bij Hels. In de brede zin van het woord betekent logistiek het management van de goederenstroom tussen de plaats van herkomst en de plaats van verbruik van een bepaald product. Tijdens dit proces wordt verondersteld om de verwachtingen van de klant ten harte te nemen en in te lossen. Laat nu net dat laatste één van de kerngedachten zijn waar Hels voor staat.

Ze bieden zowel interne als externe logistieke ondersteuning aan. Intern betekent tijdelijke of permanente opslag van eventmateriaal in hun magazijn in Wondelgem. Inventarisatie en onderhoud neemt hun magazijnbeheerder met plezier op zich. Aansluitend staan ze in voor het transport tussen ons magazijn en de locatie materiaal moet worden opgezet. Op locatie kunnen ze logistieke manoeuvres uitvoeren dankzij hun geattesteerde heftruck-, verreiker- en hoogwerker bestuurders.

Meet Hels Technics

Hels Technics is een zeer uitéénlopende klusjes dienst ter beschikking van verschillende klanten. Hier lost Hels op projectbasis éénvoudige karweien op in de meest brede zin van het woord. Een uitvalbasis in Gent, Brussel en Leuven en diversiteit aan klanten en projecten. Hels Technics is de nieuwste afdeling met veel verschillende uitdagingen!

Dit gezegd zijnde, is Hels altijd op zoek naar nieuwe Hels Duivels. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, niet vies van je handen uit de mouwen steken en woonachtig in regio Gent, Leuven of Brussel?
Sluit je dan aan bij Hels!