Een terugblik op 2021...

06
.
01
.
2022

2021 zit er op enwat was het weer een bewogen jaar. Corona bleef helaas – ook letterlijk – in delucht hangen. De maatregelen hadden een grote impact op de horeca- en eventsector,maar we bleven niet bij de pakken zitten en maakten er het beste van! Dithebben we natuurlijk grotendeels aan onze medewerkers te danken. Daarom kijken wegraag even terug op onze evenementen van 2021. Op meer van dat in 2022!

Een kleine terugblik…

Zo sloegen we in 2021 de handen in elkaar met Hels. Hels is gespecialiseerd in logistiek werk voor horeca en events. Technische ontwerpen en projectmanagement van A tot Z... Hels neemt het volledige proces graag voor hun rekening. Op die manier kunnen we een nog betere en bredere service aanbieden!

Onze Keukenhelden hebben het in 2021 ook druk gehad. Ze mochten het evenement van Bentley Maastricht, in samenwerking met ’t Zilte en C-forward ondersteunen, de gasten van Taste of Paradise een heerlijke avond bezorgen en werkten mee met de Sergio Herman groep.

Maar ook de Flyers hebben hun beste beentje voorgezet afgelopen jaar. Met een grote glimlach stonden ze klaar om de gasten van Center Parcs een onvergetelijke ervaring te bezorgen, of waren ze druk aan het werk in de Diamondbar van RAFC.

Als kers(t) op de taart mochten we het jaar afsluiten in het Plopsa Hotel! En wist je al dat we sinds kort ook een kantoor hebben geopend in Brussel? Dit was nog niet eens alles… Graag bedanken we onze lieve Flyers en Keukenhelden voor het afgelopen jaar. Dat we in 2022 ook zo mogen schitteren!

Ook zin om de #fskfamily te versterken? Stuur je gegevens naar info@djobz.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons zeker op FacebookInstagram of LinkedIn als je meer van onze activiteiten wil zien!