Anders werken

02
.
06
.
2022

Anders.
Anders is ok.
Iedereen is immers anders.

Wij zijn anders. Wij werken anders. Wij zoeken anders.

Wij zoeken jou!

Jij houdt van werken in alle aspecten in de horeca, misschien in de keuken, misschien in de zaal. Je houdt ook van vrije tijd, je gezin, je vrienden, je hobby's, kortom van een leven buiten je werk. Een 9 to 5 job staat niet perse in jouw kruidenkastje. Jij bent de nieuwe specerij die past bij onze unieke bedrijfsvisie.

Wij verzamelen jouw zaaiingen niet, noch stekken we je plantjes. Dat doe je zelf terwijl wij je vragen wat je leuk vindt en waar je naartoe wilt. Een tijdelijke interim, een studentenjob, alleen weekendwerk, een flexi-job, in loondienst met zelfs toch die 9 to 5 of als zelfstandige, het kan en mag allemaal bij ons. Zoveel smaak- en kruidencombinaties als je kan bedenken, zoveel loopbanen vind je bij ons.

Boter

In een maatschappij die bijna even snel verandert als de digitale wereld, is niets nog voor altijd. Producten en bedrijven hebben een korte levensduur, jobs ook. Bedrijven hebben dus nood aan flexibiliteit. Wij zijn zo'n bedrijf, onze klanten zijn dat. Deze situeren zich op alle terreinen, letterlijk en figuurlijk. Van mooie bedrijven, over privé feestjes tot events op de festivalweide of in het voetbalstadion, bij ons groei en bloei je in alle bodems. Onze diensten kunnen eenjarige bloeiers zowel als vaste planten zijn. Winterhard zelfs.
Wij bieden je werk op maat volgens jouw uren, planning en periodes, maar wel gekruid met zekerheid. Flexicurity dus. Een broodje zekerheid van werk, belegd met de garantie van correct en op tijd uitbetaald te worden. Hier dulden wij geen haar in de boter, wel boter bij de vis!

"If you're afraid of butter, use cream." - Julia Child

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horecasector? Laat dan hier je gegevens achter!