Hallo Geel, welkom in de #fskfamily

02
.
02
.
2023

Met veel enthousiasme kondigen wij de opening van ons nieuwe kantoor in Geel aan!

Sinds 2004 stellen we zaal- en keukenpersoneel te werk tijdens de bekendste events en in de leukste zalen van België. Daardoor is het kiezen van een kantoorlocatie geen beslissing dat lichtvaardig moet worden genomen, maar het is ook een van de belangrijkste beslissingen die wij in ons bedrijf kunnen nemen. Je vond ons daarvoor al terug in heel Vlaanderen, met kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Hasselt, Kortrijk en Brugge. Met de toevoeging van kantoor Geel breiden we dit nog wat extra uit en zijn we steeds dichtbij om iedereen te helpen vanuit eigen regio.

De regio Kempen zal dus vanaf nu nog beter bediend worden door ons team van professionals. Naast een nieuwe locatie, hebben we er ook een nieuwe collega bij. Graag stellen we jullie voor aan Linda Bloemen, die de zaal planning in Geel op zich zal nemen. Met haar ervaring in de horeca als student en flexi is de combo tussen planning en field dan ook ideaal!

Ben jij woonachtig in regio Geel of omstreken en heb je zin om onze #fskfamily te versterken? Laat dan vliegensvlug je gegevens HIER achter. Of kom je graag eens een bezoekje brengen? Je vindt ons in Officenter Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel. Tot snel!