Hels en Flying Service & Kitchenstaff slaan de handen in elkaar

11
.
03
.
2021

Laat ons het even niet hebben over het virus dat onze sector al bijna een jaar lam legt. Feit is dat de start steeds dichterbij komt, de lente komt eraan en de vaccins worden uitgerold. Wordt het augustus, september of eerder oktober? Onze sector zal heropstarten, en dan zijn we vertrokken voor een lange en intense rit.

Bij Flying Service & Kitchenstaff is er ondertussen voldoende tijd geweest om na te denken over de toekomst en vooral waar ze naartoe willen. Zo hebben ze dankbaar gebruik gemaakt om enkele zaken grondig aan te pakken; Hels en Flying Service & Kitchenstaff hebben de handen in elkaar geslagen.

Passie, doorzettingsvermogen, gezond boerenverstand en lef. Dat zijn de gedeelde eigenschappen die Hels en Flying Service & Kitchenstaff delen, hét dna dat de basis is waar Hels en Flying Service & Kitchenstaff elkaar vinden. En natuurlijk de specifieke markt van events en hospitality waar beide bedrijven al jaren actief in zijn. Door dit doorgedreven partnership kunnen ze een betere en bredere service aanbieden. Met een groot bestand van diensten met elk hun specialisatie: opbouw van events, warehousing, consultancy, staffing (keuken, zaal, bar, stagehands, techniekers…), payrolling en selectie voor langdurige contracten.

Als een van de weinigen werken ze daarbij niet enkel met studenten: op die manier bieden ze flexibiliteit én continuïteit aan hun klanten, kunnen ze steeds werken met complete ploegen waarvan de gezichten niet elke dag veranderen en kunnen ze zeer kort op de bal spelen wanneer nodig. Rekrutering en het snel vinden van de juiste persoon voor de job in een hyperdynamische wereld zijn immers hun corebusiness. Kortom: Eén aanspreekpunt, kwalitatief en opgeleid personeel en de juiste digitale ondersteuning.

Het zal alle hens aan dek zijn en je kan maar beter voorbereid zijn en daar helpen ze jou bij Flying Service & Kitchenstaff en Hels graag bij!