Blackfisk, de solide, onafhankelijke partner voor uw horecabedrijf

03
.
02
.
2023

Blackfisk is dé solide, onafhankelijke partner voor uw horecabedrijf. Je kan bij hen terecht voor consultancy en kwalitatieve keukenondersteuning. Dit met ondersteuning van een team met jarenlange ervaring op het hoogste niveau!

 

Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all.

Consultancy

Bij Blackfisk geloven ze dat kwaliteit loont. Ze geloven dat lekker eten, gecombineerd met visie en gezond verstand, de essentiële stap is naar een langdurig succesvolle horeca onderneming. Daarom focussen ze zich op uw horeca-onderneming zodat deze op lange termijn stabiel kan groeien. Begeleiding bij de opstart van uw bedrijf, de optimalisatie van de organisatiestructuur, het opzetten van een rendabele keuken, de ontwikkeling van de menu's en coaching van het personeel.

 

Ondersteuning

Kwaliteit betekent al lang niet enkel meer topgastronomie. Een sterrenrestaurant, brasserie, feestzaal, traiteur, eetcafé, food franchise, pub,.. kortom elk type horecazaak, draait om vertrouwen en perceptie van de klanten. Dat bouwt u enkel op door lange tijd, en liefst vanaf het begin, kwaliteit te bieden.

Blackfisk ondersteunt u daarom graag bij het vertalen van uw visie in een kwalitatief en rendabel bedrijf. Dat ze hierin gepassioneerd zijn bewijzen ze al jarenlang. Herleiden tot de essentie zit in hun DNA, kwaliteit is de eerste vereiste. Ze helpen u graag verder met het opstarten van uw horeca bedrijf, het begeleiden van een noodzakelijke doorstart of het optimaliseren van uw werkmethode.

Uniek

Elk bedrijf is anders. Een eigen signatuur en constante kwaliteit maakt uniek.

Blackfisk biedt de chef en zaakvoerder de mogelijkheid recepturen en keukenwerking te centraliseren om zo, los van personeelsverloop, steeds de eigen identiteit en kwaliteit van de keuken te kunnen garanderen. Bovendien geeft het nieuwe medewerkers een professionele houvast om zich snel in te werken.

Atelier

In het atelier van Blackfisk kan u als bedrijf of particulier terecht voor workshops, opleidingen en tastings. Daarnaast leggen ze hier toe op R&D en receptontwikkeling.

Onderzoek & ontwikkeling

Verder focussen ze zich ook op onderzoek en ontwikkeling in hun atelier. De recept-ontwikkeling wordt meteen op hun online platform gezet, zodat uw recepturen steeds en onmiddellijk consulteerbaar zijn. Ze betrekken hun klanten graag tijdens de creatieve processen. Voor zaakvoerders is dit zelfs essentieel: zo kunnen ze het DNA van de zaak optimaal integreren in de gerechten.

Workshops

Ook regelmatig workshops voor zowel professionelen als particulieren. Hiervoor zoeken ze inspiratie bij duidelijk afgelijnde thema’s, in kruisbestuiving met gepassioneerde vakmensen uit andere bedrijfstakken. Verwacht een ontspannen moment met ruimte voor creatieve interactie en kennisuitwisseling.

R&D

Research & development van recepturen is een belangrijke pijler binnen Blackfisk. Het atelier gebruiken ze als hun creatieve ruimte. Hier kunnen in alle rust bereidingen & recepten uitgetest worden. Dat geeft hun de kans om de recept-ontwikkeling uit te puren en de rendabiliteit & haalbaarheid op voorhand af te toetsen. Ze betrekken  klanten graag in het proces alvorens de recepten in productie of op locatie in voege gaan.

Garde Manger

Bij Blackfisk houden ze, zoals u, ook niet van conveniencefood. Met dat inzicht ontstond Garde Manger. Het doel is het aanleveren van kwalitatieve, handgemaakte halffabrikaten en bereidingen. Recepten worden op maat gemaakt door ervaren koks en de bereidingen worden vers aangeleverd.

 

Blackfisk Events

Blackfisk organiseert met plezier uw event. Elk event is voor hun stukwerk, telkens op maat van u en de specifieke gelegenheid. Zo streven ze altijd naar bruisende beleving en culinaire ervaringen van hoge kwaliteit. Zo hebben ze ook hun eigen event locatie, Kasteel Calmont. Het kasteeldomein ligt in een prachtig onderhouden park en is toegankelijk voor privé- en bedrijfsevenementen.