Een terugblik op 2022

05
.
01
.
2023

Klaar voor een kleine recap van het jaar 2022? Wij wel!

Net als vorig jaar mochten onze Flyers, samen met de Mira Members, het jaar sterk inzetten in Plopsaland De Panne. Maar laat ons beginnen met begin 2022. We startten het jaar nog steeds met mondmaskers en corona in de lucht. Maar daar werden we alleen maar sterker door! Zowel onze Keukenhelden als Flyers gaven zich nog steeds meer dan 100%, en wat zijn we dankbaar voor hun inzet, enthousiasme en service!

Onze Keukenhelden mochten onze klanten weer culinair bijstaan op onder andere Tomorrowland, RAFC, Gault&Millau, Zoute Rally, Club Brugge,… Onze Flyers kon je dan weer terugvinden in Paleis 12 (ze hebben zelfs Stromae mogen ontmoeten!), De Ronde van Vlaanderen, Center Parcs, TW Classic, het concert van Rammstein,… We zijn trots op wat we doen en dat zetten we graag in de kijker.

Van voetbalmatchen naar teambuildings, festivals en concerten naar wielrenner wedstrijden en de twintigste editie van Gault&Millau. Maar ook ons intern team groeide enorm in 2022. Zo kregen we zelf de kans om een nieuw kantoor op te starten, maar dat is een verhaal voor een andere keer 😉 Om ons team dichter bij elkaar te brengen, trokken we op driedaagse teambuilding naar Nieuwpoort. Plezier hebben we daar zeker gehad, maar ook de kans om elkaar beter te leren kennen. Dankbaar voor al het moois dat 2022 ons bracht, helemaal klaar om een nieuw jaar in te vliegen!

En zo zit onze korte recap van 2022 er al op! Vergeet ons zeker niet te volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs TikTok om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten van 2023!