Wil jij werken in de horeca?

Bij Flying Service & Kitchenstaff werk je op de strafste plaatsen en volgens je eigen agenda. Je kan werken onder verschillende soorten statuten: student, flexi, vast, op interimbasis of als freelancer? Jij bepaalt!

Onze JOBS

Bij ons kan je aan de slag

In de zaal als

Kelner
Maître
Hostess

In de keuken als

Keukenmedewerker
Kok
Chef

Voordelen

Waarom werken bij Flying Service & Kitchenstaff?

  • Flexibele uren - jij plant je eigen agenda
  • Afwisselende opdrachten - je bouwt ervaring op
  • Leuke teams - je komt op de strafste plaatsen
  • Wekelijkse en correcte uitbetaling

Testimonials

"Je kunt week per week exact kiezen welke dagen en welke uren je wilt werken, wat de combinatie met een sociaal leven en andere afspraken perfect mogelijk maakt."

Muriël - uitzendkracht

"Het voordeel dat ik mijn uren en dagen dat ik wil werken zelf kan kiezen, weegt absoluut op tegen een vaste betrekking waar je niet kan gaan en staan hoe dat je dat zelf wilt. We werken echt overal: bij cateringbedrijven, in restaurants - zowel bistro als sterrenrestaurants - op events,… echt een beetje van alles. In restaurants draai ik mee in de service, op events staan we aan een buffet. Kom je op een event, in een zaak waar je je niet goed voelt, wat niet is wat je wilt, dan wordt daar rekening mee gehouden op het bureau."

Bianca - keukenmedewerker

"Ik hou van de horeca in al haar facetten. Wat Flying Service Kitchenstaff anders maakt, is voor een groot stuk de vrijheid: je werkt veel en hard (als je dat wil), maar je kan perfect de dagen kiezen dat je niet werkt. Meestal is het natuurlijk druk, maar daar leven we voor. De variatie van zowel de opdracht, de verschillende mensen waarmee je steeds samenwerkt als de locatie is ook top: de ene dag sta je in je eentje in een restaurant in Brugge, de andere dag leid je een team van 100 kelners met ieder hun eigen persoonlijkheid op een exclusief event in Brussel. De klanten kennen je doorheen de jaren en vragen naar je, dat geeft bijzonder veel voldoening."

Patrick - maître sinds 2012

"Ik draag het ganse team van FSK en de collega’s waarmee ik mocht samenwerken een warm hart toe. Dankjewel voor de mooie vriendschappen die ik er heb aan overgehouden!"

Caroline - kelner sinds 2018
blue arrow leftblue arrow right

Solliciteren

Hoe solliciteer je bij Flying Service & Kitchenstaff?

DJOBZ selectie

Djobz

What’s in a name? Op djobz.be vind je al onze jobs. Maar daarnaast kan je bij ons ALTIJD inschrijven om aan de slag te gaan als kelner, maître of teamleader, keukenmedewerker, kok of chef - wanneer jij wil & waar je wil!

Schrijf je in

Wil je bij ons aan de slag?

Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Dankuwel voor het registreren!

We zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

ONZE KANTOREN

Antwerpen

Jan van Beersstraat 51,
2018 Antwerpen

Get directions
Brussel

Officenter Vilvoorde, Luchthavenlaan 27, 1800 Vilvoorde

Get directions
Geel

Officenter, Kleinhoefstraat 5,
2440 Geel

Get directions
Gent

Koningin Astridlaan 59,
9000 Gent

Get directions
Leuven

De Hoorn, Sluisstraat 79,
3000 Leuven

Get directions