Een terugblik op 2023

05
.
01
.
2024

2024 is aangebroken, maar we blikken graag nog even terug op onze meest memorabele momenten uit 2023, want wat een fantastisch jaar was dat!  

Wat maakten onze Keukenhelden klaar in 2023?

De Keukenhelden van Flying Service & Kitchenstaff zijn er van de bovenste plank: ook dit jaar kregen ze het vertrouwen van de meest gerenommeerde restaurants en chefs. Denk maar aan ⭐ chefs Tim Boury, David Martin, Lionel Rigolet en Nick Bril...wat een eer!

Daarnaast waren ze ook van de partij op de festivalzomer: zo mochten ze het ontbijt verzorgen op de Farmhouse van Tomorrowland!  

Als 🍒 op de taart waren onze Keukenhelden present op hét culinaire hoogtepunt van het jaar: de bekendmaking van de nieuwe Gault&Millau-gids van 2024!  

Wat serveerden onze Flyers in 2023?

Het jaar begon met een topper van formaat, want onze Flyers waren aanwezig zijn op de tiende editie van het Gala van de Gouden K's! En dat is niet de enige keer dat ze aanwezig waren in het Sportpaleis; ze zongen in oktober ook luidkeels mee met Madonna 🎶! Dat ze klant aan huis waren in het Sportpaleis valt niet te betwijfelen, want ook op het WK Turnen kon je ons topteam spotten.

Over sport gesproken: we overdrijven niet als we zeggen dat 2023 een echt sportjaar was. Zo waren we van de partij op het WK Veldrijden in Hoogerheide 🚴‍♀️, en stonden we klaar voor een pijlsnelle service die steeds in de roos zit op de Blåkläder Darts Open 🎯. Daarbovenop straalden onze Flyers op de openingsceremonie van de Special Olympics Belgium. Dat verdient een gouden medaille 🥇! Ook voor de European Open in de Lotto Arena 🎾 kregen ze de eer om van een sportevenement alsook een culinair evenement te maken. Onze Flyers vonden we aan topsnelheid terug in 't Kuipke voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 🚴‍♀️. Over snelheid gesproken: ons topteam nam deel aan een culinaire race op Waregem Koerse 🏇. Wat een droom!

Over dromen gesproken: in maart begon het sprookje van pop-uprestaurant SERRE in kasteel Blauwhuis te Izegem. Vervolgens maakten onze Flyers dromen waar in kasteel Ooidonk in Deinze en kasteel Belvédère in Wijnegem ✨.

De zomer van onze Flyers was er één om niet te vergeten: zo leefden ze zich uit op Crammerock 🍻 en feliciteerden ze de studenten van KU Leuven en Artevelde op hun proclamaties 🎓!  

Ten slotte werd de reputatie dat we elk evenement op wieltjes doen lopen bewezen op Busworld, waar ze door maar liefst 250 bussen werden omringd 🚌!  

En af en toe sloegen onze Keukenhelden en Flyers de handen in elkaar...

Als je twee topteams samenbrengt, kan daar alleen maar goeds uit voortkomen! Zowel onze Flyers als Keukenhelden kunnen blinkende en snelle auto's wel appreciëren; het was dan ook logisch dat ze samen paraat stonden op de 100ste editie van het autosalon 🚘! Als een geoliede machine zorgden ze voor een piekfijne ervaring in The Avenue Restaurant. Die machine was ook van de partij op de Zoute Grand Prix, waar de mooiste auto's voorbijflitsten langs het mooie strand van Knokke 🏎.

Naast de autosport is er natuurlijk ook het voetbal! Het is geen geheim dat voetbal nauw aan het hart van Flying Service & Kitchenstaff ligt ⚽. In april zakten we met meer dan 100 van onze trouwe Flyers en Keukenhelden af naar het legendarische Koning Boudewijnstadion voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en Royal Antwerp FC, wat een reünie! Naast deze twee topclubs zijn onze Flyers en Keukenhelden ook bekende gezichten bij KAA Gent, KRC Genk, Club Brugge, KVC Westerlo en OH Leuven.

Waar onze Flyers en Keukenhelden nog goed in zijn? Een onvergetelijke zomer beleven! Ze zetten de zomer goed in op Rock Werchter 🎉en bezorgden mensen een heerlijk vakantiegevoel in Center Parcs. Maar...na anderen steeds te verwennen werd het tijd dat ze zelf ook eens verwend werden! Op 18 en 19 december was het zover: op onze jaarlijkse kerstdrinks werden onze Flyers en Keukenhelden zelf eens bediend als bedankje voor hun harde en trouwe inzet dit jaar 🥂.

Wat gebeurde er achter de schermen?

Niet enkel onze Flyers en Keukenhelden verdienen een schouderklopje; ook al onze kantoormedewerkers en maîtres werden dit jaar in de bloemetjes gezet. Op 23 en 24 november trokken ze naar Bouillon voor een heuse teambuilding 💪. Zo gingen ze terug in de tijd naar de roaring twenties en probeerden ze de jackpot te winnen op een casinonight!

Wat een memorabel jaar...en we zijn er zeker van dat 2024 nóg beter wordt. We hebben alvast heel wat spannende opdrachten in petto voor onze #fskfamily. Heeft deze blogpost jou jaloers gemaakt op onze Flyers en Keukenhelden? Geen nood, ook jij kan deel uitmaken van onze 2024 én de leukste culinaire familie van het land! Schrijf je snel in via ons formulier en wie weet sta jij volgend jaar in onze blogpost 🩵!