Kijk wat Flying Service Kitchenstaff doet achter de schermen

magnifying glass
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
03
.
12
.
2021
We hebben een nieuw kantoor geopend

Het is zover, we hebben ons zesde kantoor geopend. Ja hoor, je leest het goed, ons zesde kantoor. Deze keer vestigen we ons in onze mooie hoofdstad, dé stad van de kunst en de geschiedenis. Hallo Brussel!

11
.
03
.
2021
Hels en Flying Service Kitchenstaff slaan de handen in elkaar

Laat ons het even niet hebben over het virus dat onze sector al bijna een jaar lam legt. Feit is dat de start steeds dichterbij komt, de lente komt eraan en de vaccins worden uitgerold. Wordt het augustus, september of eerder oktober? Onze sector zal heropstarten, en dan zijn we vertrokken voor een lange en intense rit.

Bij Flying Service Kitchenstaff is er ondertussen voldoende tijd geweest om na te denken over de toekomst en vooral waar ze naartoe willen. Zo hebben ze dankbaar gebruik gemaakt om enkele zaken grondig aan te pakken; Hels en Flying Service Kitchenstaff hebben de handen in elkaar geslagen.

Geen resultaten gevonden.

Personeel

Wil je wat bijverdienen?

Of is horeca de job van je leven? Of je nu ervaring hebt of niet, bij ons kan je aan de slag wanneer je wil, waar je wil en met wie je wil.

Schrijf je in

Bedrijf

Op zoek naar werkkracht om u tegen te zeggen?

Zoek niet langer, wij zoeken voor u. Voor losse opdrachten, om vast in dienst te treden of om uw personeelsadministratie uit handen te nemen: wij helpen u met uw personeel.

Personeel aanvragen