We hebben een nieuw kantoor geopend

03
.
12
.
2021

Het is zover, we hebben ons zesde kantoor geopend. Ja hoor, je leest het goed, ons zesde kantoor. Deze keer vestigen we ons in onze mooie hoofdstad, dé stad van de kunst en de geschiedenis. Hallo Brussel!

Waar kan je ons kantoor terugvinden?

Ons kantoor is gevestigd op het adres Rue Picard 7 of beter gezegd, Spaces Tour & Taxis. Sommige onder jullie zullen deze locatie misschien al kennen, want we bevinden zich in Tour & Taxis, waar recent het gloednieuwe foodconcept van Gare Maritime is opgestart.

Gare Maritime

Nu we toch bezig zijn, stellen we jullie ook graag de foodmarket van Gare Maritime voor, de grootste foodmarket van Europa. Een culinaire ontmoetingsplek waar iedereen kan gaan genieten van de Belgische gastronomie. Keuze uit 10 verschillende restaurants, gezellige overdekte terrassen en foodshops. Drankjes kan je consumeren in de Victoria Flagship Bar. Een hele eer voor ons om hieraan te mogen meewerken, kom jij onze Flyers eens bezoeken?

De nieuwste aanwinst van Flying Service Kitchenstaff?

Een nieuw kantoor wil ook zeggen dat ze er een nieuwe collega hebben bijgekregen. Justine is onze nieuwe enthousiaste planner die met plezier het kantoor in Brussel gaat vertegenwoordigen.

Geboren en getogen in een klein stadje in Wallonië, maar nu woonachtig te Brussel. Met haar diploma’s communicatie en event management staat ze jullie graag, in het Frans en Engels, te woord en helpt ze waar nodig! Een weetje over Justine? Enkele jaren geleden heeft ze acht maanden lang in Nieuw Zeeland gewoond! Benieuwd naar haar avonturen? Spring eens binnen op ons kantoor in Brussel!

Zin om de #fskfamily in Brussel te versterken? Neem dan contact op met ons op via info@flyingservice.be en hopelijk tot snel!